Test-, Meet- en Controleapparatuur
Tel.: +32 (0)57 44 75 13
Fax: +32 (0)57 44 75 13

HOME

OVER ONS

PRODUCTEN

NIEUWS

E-MAIL

FX 3250, AUTOMATISCHE DRADENTELLER.
Het state-of-the-art alternatief voor de traditionele telmethodes met loepen of rasterplaatjes.

De FX 3250 automatische dradenteller biedt een snelle, eenvoudige en nauwkeurige methode voor het bepalen van extreem hoge garendichtheden in weefsels en lusdichtheden in breisels. Zelfs op lopend materiaal tot een snelheid van maximum 40m/min kunnen in de kettingrichting testen worden gedaan.  

Door het handzame formaat en veelzijdigheid is dit instrument een uitstekend gereedschap voor stoffeninkopers, laboranten, kwaliteitscontroleurs, productiemedewerkers en vele andere toepassingen. 

Na het ingeven van het type binding en de reeks waarin het te verwachten aantal draden zal vallen, wordt de dradenteller op het materiaal geplaatst en de startknop ingedrukt. Na minder dan een seconde verschijnt de gemiddelde garendichtheid op het display. 

Het instrument kan worden gekalibreerd en wordt geleverd met een ijkcertificaat conform ISO en een controleplaatje voor de calibratie en het opnieuw calibreren van het instrument. Standaard batterijvoeding met 2x 1.5V, type AA batterijen.

Opties:

bulletNetvoedingsadapter.
bulletStandaard voor vaste opstelling in het laboratorium.
bulletKabel voor datatransfer naar een PC.
bulletVoor de statistische analyse, opslag en lange termijn evaluatie van de testresultaten čn het printen van overzichtelijke testrapporten is het LABODATA III softwareprogramma optioneel leverbaar


CONTACT