Test-, Meet- en Controleapparatuur
Tel.: +32 (0)57 44 75 13
Fax: +32 (0)57 44 75 13

HOME

OVER ONS

PRODUCTEN

NIEUWS

E-MAIL

       

Andere kleursensoren meten
het verschil tussen
rood en blauw.

De Smart Colour Sensor meet
het verschil tussen
rood en rood.

 

 


De Smart Colour Sensor is een stabiel en nauwkeurig industriëel meetsysteem, ontwikkeld voor online kleurcontrole op o.a. textiel en aanverwante producten in praktisch elke fase in het proces van bewerking of  verwerking.
Het systeem is uitgerust met digitale in- en uitgangen voor aansluiting van o.a. temperatuur- en/of druk sensoren. Voorts kan via het systeem bijv. een alarm worden aangestuurd, een machine worden gestopt of met een PLC worden gecommuniceerd. Het optionele softwarepakket onder Windows biedt de mogelijkheid om de resultaten van één of meerdere sensoren met een PC te registreren, te analyseren en/of op te slaan voor rapportage..
Het basis systeem heeft één kleursensor en is uit te breiden tot 8 sensoren. Meerdere systemen kunnen aan elkaar worden gekoppeld.
De m
eetresultaten kunnen onder
productcodes worden opgeslagen en als referentie worden gebruikt voor bijv. nieuwe batches van hetzelfde artikel of voor nieuwe artikelen.
De Smart Colour Sensor kan ook als stand alone zonder PC worden gebruikt, hetgeen het geschikt maakt voor machinebouwers.
   

 

 


CONTACT

Specificaties